Professionele Website

Je hebt een professioneel bedrijf, dus je hebt ook een professionele website nodig! Laat jouw nieuwe website maken door Siteraket en je krijgt een website met een prikkelende vormgeving.

Ook wordt jouw website voorzien van de nieuwste technieken om een SEO kanon van jouw website te maken.

Vraag direct
meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

website laten maken siteraket

Wat kost een professionele website?

Een professionele website heb je bij Siteraket al vanaf € 49,95 per maand. Of je kiest voor een eenmalige investering van € 895,= en je hebt een multi-page website voorzien van de de juiste SEO tools om jouw professionele website goed vindbaar te maken.

Natuurlijk kan Siteraket jou ook helpen bij het beter vindbaar maken van jouw website! Dit doen we door middel van organische linkbuilding, bloggen, citation linkbuilding en on-page optimalisatie.

Waarom een professionele website?

Als ondernemer wil je je kunnen richten op datgene waar je goed in bent. Een website zou je gemak moeten brengen en geen blok aan je been moeten zijn. Een professionele partij kan je helpen om voor jou een professionele website te maken, het is belangrijk dat er ondersteuning wordt geboden en dat je altijd kunt rekenen op een bereikbare partij.

Bij Siteraket geloven wij in full-service oplossingen en nemen we geen genoegen met half werk. We denken dan ook graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw business te komen.

Professioneel website onderhoud

Een goede website heeft goed onderhoud nodig, net als een auto is het van belang om een website regelmatig te controleren op fouten en nodige updates.

Wil je jouw website professioneel laten onderhouden? Maak dan gebruik van ons strippenkaart systeem.

Hoe gaan we te werk

Wij zorgen voor een gestroomlijnd proces en gaan samen met jou aan de slag:

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen aanpassen/toevoegen
 • Pagina’s bewerken
 • Pagina’s toevoegen
webdesigner oosterhout

Website laten maken FAQ

Siteraket heeft niet alleen jarenlange ervaring met het bouwen van websites, maar ook met het meedenken voor jouw business!

 • Waar liggen kansen?
 • Wat zijn valkuilen?
 • Wat is jouw doelgroep?
 • Etc.

Dit is onze meerwaarde, dus jouw website laten maken door Siteraket is sowieso een goed idee!

Hoe lang het duurt om een website te laten maken hangt sterk af van een aantal factoren:

 • Heb je al een huisstijl?
 • Zijn er al teksten?
 • Zijn er foto’s beschikbaar?

Het maken van een website doen wij graag samen met onze klant, hoe sneller jij kunt schakelen, hoe sneller wij kunnen schakelen! Binnen enkele weken kan jouw website live staan!!

Wij komen dolgraag in contact met jou! Dat kan uiteraard via een online meeting, maar ook komen wij graag op locatie om jouw wensen en ideeën te bespreken! Of je komt naar ons Siteraket om onder het genot van een kopje koffie en Brabantse gezelligheid te zien of er een match is!

Naast het laten maken van een website kun je bij Siteraket ook een webshop laten maken. Wij gebruiken daar het stabiele Woocommerce voor, het is dé webshop software van deze tijd…flexibel, snel en eenvoudig!

Ondanks dat wij werken met een zeer betrouwbare hosting-partij kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat en dat de website er tijdelijk uit ligt. Je mag er van uit gaan dat wij er alles aan doen om jouw website zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen. Wanneer je kiest voor een maatwerk pakket dan kunnen we jouw website ook voorzien van een zogenaamd CDN waarbij meerdere servers jouw website hosten en waardoor de kans nóg kleiner wordt op down-time.

Los daarvan…onze hosting-dienst heeft zich keer-op-keer bewezen als het gaat om betrouwbaarheid en dat is de reden dat we dit met een gerust ook aan onze klanten durven aan te bieden.

website laten maken wordpress

Waarom WordPress?

Wij bouwen uitsluitend met WordPress, het meestgebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld.

Door de grote user-base is WordPress de grootste speler op de markt wat betreft het maken van websites. Wij gebruiken WordPress in combinatie met Elementor Pro en aanvullende software zoals Woocommerce (voor webshops). Dus wil je een website laten maken? Dan is WordPress dé juiste keuze!

SEO teksten laten schrijven

Wij kunnen naast het ontwerpen en bouwen van jouw website ook aan de slag met het schrijven van jouw teksten. We werken nauw samen met ervaren tekst schrijvers die naast een lopende tekst ook zo kunnen schrijven dat de zoekmachines jouw teksten goed leest.

Teksten die niet lekker lopen worden door jouw bezoekers vaak niet gelezen. Dat wil je natuurlijk niet dus geef het werk uit handen en laat Siteraket dit voor jou regelen!

website laten maken seo

Voorbeelden

Wat zeggen anderen?

Elsbeth Kuysters
Elsbeth Kuysters
Schrijfster Psycholoog
Lees verder
Marc is creatief, kan mijn wensen goed vertalen, is flexibel en werkt heel snel. Zo blij met deze tovenaar!
Marloes Jansen
Marloes Jansen
Huis in Stijl Schilderwerken
Lees verder
Siteraket is een vernieuwend en fris bedrijf. Een moderne, goed werkende site is van essentieel belang tegenwoordig. Ervaar zelf hoe prettig het is om samen met Marc te werken! Snel, correct en succes gegarandeerd!!
Michael Dekker
Michael Dekker
Illusionist
Lees verder
Ik heb mijn website door site raket laten maken en ben erg blij met het resultaat, ik krijg er goede reacties op!
Sjoerd van Dijk
Sjoerd van Dijk
Fotograaf
Lees verder
Marc is een creatieve meedenker, met hem als basis voel ik mij compleet ontzorgd! Erg fijn!
Previous
Next