Website laten maken

Laten zien wie je bent?
Ook jij kunt een website laten maken!

Heb je al een website en is het tijd voor een nieuwe? Wist je dat met een aantal vernieuwing jullie website voor meer omzet kan zorgen?

Siteraket bouwt professionele websites met WordPress en aanvullende software die zorgt voor een website die gegarandeerd opvalt bij jouw bezoekers!

Start vandaag
jouw succes

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
website laten maken siteraket

Wat kost een Website laten maken?

Uiteraard wil je vooraf weten waar je qua kosten aan moet denken bij de ontwikkeling van een website. Dat is uiteraard van verschillende factoren afhankelijk. Wil je eigenlijk een webshop laten maken? Of heb je een meertalige website in gedachten? Of wil je een website die bestaat uit één overzichtelijke pagina met daarop alle informatie van jouw bedrijf / organisatie?

Je ziet het, er zijn zoveel factoren die meespelen. Wij denken graag met je mee dus neem gerust contact op.

Website vindbaar maken

Wij weten hoe we een website SEO friendly moeten programmeren, oftewel, wij doen  hetgeen wat Google fijn vindt om jouw website goed op te pikken. Een website laten maken doe immers niet voor niets, je wilt gevonden worden!

Er zijn meer dan 200 factoren waar Google op let bij het ranken van een website. En natuurlijk geeft Google niet al haar geheimen prijs, wij weten echter wel wat we moeten doen om jouw website initieel goed in te richten.

 • Een goede URL structuur
 • Gebruik van H1 en H2
 • Wij verzorgen ook (citation) linkbuilding

Onderhoud

Wanneer je kiest voor één van onze abonnementen dan ben je automatisch voorzien van technisch onderhoud. Dat houdt in dat er automatisch een maandelijkse backup wordt gemaakt van jouw website, tegen een geringe meerprijs kunnen we zelfs dagelijks backups maken van jouw website!

Naast backups zorgen we er ook voor dat de software op jouw website up-to-date is en blijft! Mocht er een conflict ontstaan door een software update dan denken we natuurlijk mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Wil je dat jouw website regelmatig van nieuwe content wordt voorzien, bijvoorbeeld met blog-artikelen. Maak dan gebruik van ons strippenkaart systeem.

Huisstijl​

Omdat wij natuurlijk graag een website voor je willen bouwen bieden wij tegen een geringe meerprijs een huisstijl ontwerp aan. Wij ontwerpen dan verschillende onderdelen die je kunt gebruiken voor jouw bedrijf, denk aan:

 • Logo ontwerp
 • Kleuren schema’s
 • Gebruik van lettertypen
 • Visitekaartje
 • Beknopte huisstijlgids

Website zelf aanpassen

Mensen die bij Siteraket hun website laten maken kunnen  altijd zelf aan de slag om de website aan te passen, denk aan:

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen aanpassen/toevoegen
 • Pagina’s bewerken
 • Pagina’s toevoegen
webdesigner oosterhout

Website laten maken FAQ

Siteraket heeft niet alleen jarenlange ervaring met het bouwen van websites, maar ook met het meedenken voor jouw business!

 • Waar liggen kansen?
 • Wat zijn valkuilen?
 • Wat is jouw doelgroep?
 • Etc.

Dit is onze meerwaarde, dus jouw website laten maken door Siteraket is sowieso een goed idee!

Hoe lang het duurt om een website te laten maken hangt sterk af van een aantal factoren:

 • Heb je al een huisstijl?
 • Zijn er al teksten?
 • Zijn er foto’s beschikbaar?

Het maken van een website doen wij graag samen met onze klant, hoe sneller jij kunt schakelen, hoe sneller wij kunnen schakelen! Binnen enkele weken kan jouw website live staan!!

Wij komen dolgraag in contact met jou! Dat kan uiteraard via een online meeting, maar ook komen wij graag op locatie om jouw wensen en ideeën te bespreken! Of je komt naar ons Siteraket om onder het genot van een kopje koffie en Brabantse gezelligheid te zien of er een match is!

Naast het laten maken van een website kun je bij Siteraket ook een webshop laten maken. Wij gebruiken daar het stabiele Woocommerce voor, het is dé webshop software van deze tijd…flexibel, snel en eenvoudig!

Ondanks dat wij werken met een zeer betrouwbare hosting-partij kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat en dat de website er tijdelijk uit ligt. Je mag er van uit gaan dat wij er alles aan doen om jouw website zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen. Wanneer je kiest voor een maatwerk pakket dan kunnen we jouw website ook voorzien van een zogenaamd CDN waarbij meerdere servers jouw website hosten en waardoor de kans nóg kleiner wordt op down-time.

Los daarvan…onze hosting-dienst heeft zich keer-op-keer bewezen als het gaat om betrouwbaarheid en dat is de reden dat we dit met een gerust ook aan onze klanten durven aan te bieden.

website laten maken wordpress

Waarom WordPress?

Wij bouwen uitsluitend met WordPress, het meestgebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld.

Door de grote user-base is WordPress de grootste speler op de markt wat betreft het maken van websites. Wij gebruiken WordPress in combinatie met Elementor Pro en aanvullende software zoals Woocommerce (voor webshops). Dus wil je een website laten maken? Dan is WordPress dé juiste keuze!

SEO teksten laten schrijven

Wij kunnen naast het ontwerpen en bouwen van jouw website ook aan de slag met het schrijven van jouw teksten. We werken nauw samen met ervaren tekst schrijvers die naast een lopende tekst ook zo kunnen schrijven dat de zoekmachines jouw teksten goed leest.

Teksten die niet lekker lopen worden door jouw bezoekers vaak niet gelezen. Dat wil je natuurlijk niet dus geef het werk uit handen en laat Siteraket dit voor jou regelen!

website laten maken seo

Portfolio

Enkele projecten van SiteRaket!
Trots zijn wij op alle projecten die wij voor onze klanten mogen uitvoeren…sta jij binnenkort in dit rijtje?

Wat zeggen anderen?

Elsbeth Kuysters
Elsbeth Kuysters
Schrijfster Psycholoog
Lees verder
Marc is creatief, kan mijn wensen goed vertalen, is flexibel en werkt heel snel. Zo blij met deze tovenaar!
Marloes Jansen
Marloes Jansen
Huis in Stijl Schilderwerken
Lees verder
Siteraket is een vernieuwend en fris bedrijf. Een moderne, goed werkende site is van essentieel belang tegenwoordig. Ervaar zelf hoe prettig het is om samen met Marc te werken! Snel, correct en succes gegarandeerd!!
Michael Dekker
Michael Dekker
Illusionist
Lees verder
Ik heb mijn website door site raket laten maken en ben erg blij met het resultaat, ik krijg er goede reacties op!
Sjoerd van Dijk
Sjoerd van Dijk
Fotograaf
Lees verder
Marc is een creatieve meedenker, met hem als basis voel ik mij compleet ontzorgd! Erg fijn!
Previous
Volgende